Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 20 de novembre del 2015

El SEL VNG, de "bon rotllet"!

De tots és sabut que la crisi econòmica ha limitat els ingressos d'associacions i clubs esportius. Per això és important la col·laboració amb entitats, però també la imaginació en l'organització d'activitats i l'esperit altruista dels jugadors, entrenadors, delegats, familiars i directius. Seguint la volunat, però, de poder comptar amb un millor utillatge per a la pràctica del nostre esport, el SEL VNG per acord de la seva Junta Directiva va decidir participar del concurs "Bon Rotllet" organitzat per la coneguda marca d'embotits i derivats LA SELVA, la marca del bon pernil.

El concurs consisteix en gravar un video d'un minut mostrant l'esperit positiu i col·laboratiu de l'esport, i el rugbi vilanoví no ha deixat passar l'oportunitat. Amb una idea senzilla, i gràcies a les bones mans del càmara Adrià Andrés, ha penjat ja el seu video al web del concurs (www.bonrotllet.cat). La idea: la continuïtat, la simplicitat i sobretot el "bon rotllet". D'aconseguir el premi al video més votat, el SEL VNG aconseguiria 2.000€ en material esportiu. "I és una quantitat que, sincerament, amb els temps que corrren, ens anirien molt bé. Tot i que, si hem de ser sincers, un dels primers objectius ja esta fet: passar-s'ho bé durant la gravació (per això ho vam fer durant un entrenament de les categories de formació i veterans). El segon, seria viralitzar-lo i que serveixi per mostrar el rugbi tal com és. El tercer, ja més complicat, guanyar. Però això dependrà dels vots", han indicat fonts de la Junta Directiva.

El video està disponible al web del concurs i podeu votar-lo a través del vostre perfil de Facebook (aquí enllaç directe: http://bonrotllet.cat/ranking-interior.php?id=250).

1 comentari:

  1. Likewise, in case you decrease any of those three factors, a persons vision is reduced. canada mortgage calculator A mortgage is a loan taken by individuals and businesses to create property purchases without the entire value up front. canadian mortgage calculator

    ResponElimina